afd. Goeree-Overflakkee

Euro Delta Jongeren

De jongerenvereniging van het Zuid Hollandse eiland Goeree – Overflakkee

<We_can_help/>

What are you looking for?

<Good_things_happen/> Welcome to Conference

Euro Delta Jongeren afd. Goeree Overflakkee

All Rights Reserved 2020

Volg ons

Secret Santa Lichtjes Parade
18:00 to 20:00 - 10 december 2021

🚜✨LICHTJES PARADE!✨🚜

Op vrijdag 10 december 2021 zal er op Goeree Overflakkee voor de 3e keer de Lichtjesparade worden georganiseerd door Stichting Hart van Goeree Overflakkee in samenwerking met Plattelands Jongeren Flakkee.

 

Net als vorig jaar kan de grote Secret Santa Lichtjes Parade helaas niet in zij originele vorm doorgaan door Corona. Maar gelukkig mag met toestemming van de gemeente wel de alternatieve kleine tochten door gaan. Want juist in deze tijd van corona zoekt iedereen een lichtpuntje. En dat komt goed uit want er komt vrijdagavond een hele stoet lichtpuntjes langsrijden door alle dorpen van Goeree Overflakkee. Hierbij wordt extra rekening gehouden met de mensen die het in deze tijd het zwaarste te verduren hebben. De exacte routes die vrijdag avond worden gereden kan je vinden op de websites van de Plattelands jongeren en Stichting Hart van Goeree Overflakkee.

De ca. 70 deelnemers zullen tussen half 7 en half 9 savonds de verschillende routes rijden, zodat iedereen langs de route kans krijgt de mooie opgetuigde tractoren te bekijken. Probeer zoveel mogelijk vanuit eigen huis of tuin te kijken en als je niet langs de route woont, hou dan rekening van 1,5 meter afstand. Vanwege de corona maatregelen zullen de tractoren nergens stoppen.

 

Secret Santa Goeree Overflakkee

Door Secret Santa Goeree Overflakkee worden mensen op Goeree Overflakkee die financieel of emotioneel een zwaar jaar achter de rug hebben verrast met een ‘lichtpuntje’ in de vorm van een mooi kerstpakket wat is samengesteld door een andere eilandbewoner die zich opgegeven heeft om een “Secret Santa” te willen zijn.

Stichting Hart van Goeree Overflakkee zal dit geheel coördineren en de pakketten eventueel nog aanvullen met een verwennerij die op ons eiland te verzilveren is. Uiteraard wordt ervoor gezorgd dat alles “secret” blijft en er gewoon veel gezinnen door dit warme gebaar met frisse moed de feestdagen tegemoet kunnen gaan.

Er is toch niets mooiers dan dat eilandbewoners voor elkaar zorgen, elkaar ondersteunen en zo een warme gemeenschap met elkaar zijn. Een ware kerstgedachte!! Dit jaar kan je er helaas niet meer voor aanmelden maar als je een donatie wilt doen kan je terecht op de site van Hart van Goeree Overflakkee.

Georganiseerd door

Zet in mijn agenda

Deel ons evenement