afd. Goeree-Overflakkee

Euro Delta Jongeren

De jongerenvereniging van het Zuid Hollandse eiland Goeree – Overflakkee

<We_can_help/>

What are you looking for?

<Good_things_happen/> Welcome to Conference

Euro Delta Jongeren afd. Goeree Overflakkee

All Rights Reserved 2020

Volg ons

Is het je wel eens opgevallen hoe mooi het schuurfeesten versierd zijn?  

Dit is allemaal het werk van de versiercommissie. De versiercommissie zet zich elk jaar weer in om iets moois te maken van de schuurfeesten. Elk jaar hebben de schuurfeesten een ander thema. Dit thema wordt compleet uitgewerkt door de commissie. De ingang, snackcorner en hele schuur wordt omgetoverd met prachtige versieringen.  

De versiercommissie maakt onder andere ook zelf stukken van de versiering. De versiercommissie kan iets heel leuks maken met een beetje hout, verf, glitters etc. Uiteindelijk zorgen ze er ook voor dat alles op de goede plek komt te hangen zodat alles er weer fantastisch uit ziet tijdens de feesten! 

Een woord dat perfect bij de commissie past is creativiteit, want elk jaar zit de schuur weer bomvol creativiteit. Er wordt altijd net outside the box gedacht en dit levert prachtige dingen op! De reacties op de versieringen zijn dan ook elk jaar positief. Het valt mensen meteen op dat er veel werk in zit, en dat is ook zo. Vele avonden van zagen, verven en knutselen gaan vooraf aan de schuurfeesten.  

Het leukste aan de commissie is de creativiteit en dat de versieringen zorgen voor een leuke sfeer tijdens het feest.  

De versier commissie bestaat uit:

  • Vera Hennink (voorzitter)
  • Kimberly Tanis (financien)
  • Martin Brooshoofd
  • Patricia van Dam
  • Femke Bree