afd. Goeree-Overflakkee

Euro Delta Jongeren

De jongerenvereniging van het Zuid Hollandse eiland Goeree – Overflakkee

<We_can_help/>

What are you looking for?

<Good_things_happen/> Welcome to Conference

Euro Delta Jongeren afd. Goeree Overflakkee

All Rights Reserved 2020

Volg ons

>Nieuws >Jubileum interview #3

Jubileum interview #3

PJ FLAKKEE BESTAAT 70 JAAR
JUBILEUM INTERVIEW NUMMER 3!

Hoe heet je?
Mijn naam is Wilbert Mackloet

Hoe oud was je toen je in het bestuur zat?
Ik was toen ik het bestuur in ging 26 jaar oud.

Welke taak had je binnen het bestuur?
Agrarisch afgevaardigde en dagelijks agrarisch bestuur bij het ED.

Welke taak binnen het bestuur had je graag gehad?
De taak die ik graag zou willen hebben gehad binnen het bestuur, die heb ik ook gedaan. Dit was het agrarische gedeelte binnen de PJ en ED. Hier heb ik ook veel mee bereikt en vele leuke activiteiten voor mogen organiseren.

Welke activiteit vond je het leukst om te organiseren?
Natuurlijk de schuurfeesten, maar van de kleinere activiteiten zou ik toch voor de Trekkerpuzzelrit kiezen. Deze activiteit was in mijn jaar voor de eerste keer georganiseerd. Dit vond ik het leukste om te organiseren.

Welke activiteit moet weer georganiseerd worden?
De uitwisseling zou weer opgezet moeten worden, dat was altijd erg geslaagd en zeer gezellig.

Wat heb je geleerd van je bestuursperiode?
Ik heb een hoop mensen leren kennen binnen Flakkee maar ook daarbuiten. Bepaalde mensen die ik heb leren kennen in mijn bestuursjaren (en erna), kom ik na een aantal jaar weer tegen op werk of op vakantie.

Waarom ben je het bestuur ingegaan?
Omdat ik dat jaar op een activiteit ben benaderd. Dit sprak mij gelijk aan omdat het een leuke groep was, die graag iets wilde bereiken. En ook iets wilde doen om jongeren iets aan te kunnen bieden op het eiland.

Is er een schuurfeest thema wat je is bij gebleven? Zo ja, van welk schuurfeest?
Het eerste schuurfeest bij Hennink met het thema Country. Dit thema is mij het meest bijgebleven, dit was ook mijn eerste jaar binnen het bestuur

Wat is je leukste herinnering aan de PJ?
De eerste keer TrekkerTrek, om dat op te mogen zetten en te organiseren. En dan nu na een aantal jaar, het resultaat te zien hoe alles heel groot en professioneel is geworden.

Kom je nog steeds naar de PJ activiteiten?
Als het niet te actief is dan sta ik er altijd!

Hoe ben je bij de PJ gekomen?
Ik ben bij de vrijwilligers instructie avond in Stellendam door een uitnodiging bij de PJ terecht gekomen. Die avond heb ik me gelijk ingeschreven als vrijwilliger bij het schuurfeest en zo ben ik uiteindelijk gevraagd als bestuurslid.

Heb je nog contact met mensen uit je bestuursperiode?
Ja, op de meeste activiteiten kom ik ze tegen en op het werk kom ik ze ook regelmatig nog tegen.

Wat vind je het belangrijkste doel van de PJ Flakkee?
Jongeren vermaken door diversen activiteiten te organiseren en met die reden jongeren samen te brengen. En natuurlijk ook om de gezelligheid aan te bieden.

Heb je na je bestuursperiode nog in een commissie gezeten?
Na mijn bestuursperiode heb ik bij de Trekkertrek commissie gezeten. Ook heb ik een aantal keer meegespeeld bij het toneel van de PJ. .

De ervaring vanuit het bestuur kan je die gebruiken in je werk nu?
Er zijn veel klanten op mijn werk die ik ken vanuit mijn bestuursperiode.

Wat vind je het meest veranderd aan de PJ sinds je uit het bestuur bent?
Er zijn heel veel regels bijgekomen vanuit de gemeente voor het organiseren van een evenement. In het bijzonder het organiseren van de schuurfeesten.